Ангъс Джоунс
Ангъс Джоунс / Gulliver/Getty Images
Помните ли Джейк от "Двама мъже и половина"? Е, той отдавна не е хлапе, нито пък е актьор. Всъщност Ангъс Джоунс отдавна не е част от шоубизнеса и това е съвсем осъзнато решение, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.

Екранният Джейк напуска Холивуд и славата по религиозни причини. Започва да се занимава с религиозни организации и решава да посвети живота си на това.

Помните ли сладкия Джейк от „Двама мъже и половина“ - вижте го и днес (ГАЛЕРИЯ)
 

Последната роля на Джоунс е от 2016 г., когато се появява като гост в уеб сериал. След това той избягва публични прояви, интервюта и като цяло светския живот.
 
Всъщност последно Ангъс Джоунс е забелязан последно от фотограф папарак на 27 август и изглежда буквално неузнаваем.
 

"Няма как да си истински вярващ и религиозен човек и да си по телевизията. За себе си знам, че не мога. Нещата, на които Библията учи, не са съвместими с тези от телевизионните програми", коментира той през далечната 2012 г. по повод оттеглянето си от шоубизнеса. 

Джоунс тогава допълни: "Джейк от "Двама мъже и половина" не означава нищо за мен. Той е несъществуващ персонаж. Ако все още гледате "Двама мъже и половина", спрете да го гледате", обърна се тогава той към всички и изрази съжаление, че е бил част от филма. Тези признания бяха част от негово интервю за People, но след това се наложи да се извини особено за призива, заявявайки, че да е част от шоуто, е било истинска благословия.