С широки ръкави, леко ретро, малко късо, в тъмен деним, окъсано, с готини нашивки – такова е актуалното за есен 2017 г. дънково яке. Което понякога може да ни излезе доста скъпо, особено ако искаме да е наистина красиво и старателно създадено. А знаете ли, че можем да си го направим и сами? В новото си видео Наталия от Natali’s Beauty показва как можем да превърнем едно обикновено скучно яке в модерна, актуална, готина връхна дреха!

За целта ще са нужни:

Старо скучно дънково яке, най-добре от преди няколко сезона, за да е съвсем ретро.

Ножичка, пемза, самобръсначка, пинцета.

Готини нашивки по ваш вкус.

Текстилна бяла боя и гъбичка.

А ето и как се случва магията:

С помощта на ножичката направете няколко прореза на елементите, които искате да изглеждат като изхабени – около яката, джобовете, по ръбовете. Режете смело, а след това доразкъсайте с каквото намерите и ви бъде най-лесно – с пемза, самобръсначка, пинцета ефектите са различни и все са готини.

След това позиционирайте нашивките, където искате да бъдат – можете да облепите целия гръб като заложите на богата симетричност или да ги подредите хаотично.

И за финал – бихте могли да направите няколко готини пръски с бяла текстилна боя като просто топнете с най-обикновена гъбичка за грим в бурканчето и разпръснете на няколко местенца.

Вижте още:

Съблечените знаменитости на Met Gala 2017 (СНИМКИ)

Скандалните тоалети на една суперзвезда (СНИМКИ)

Бела Хадид събра погледите в Кан с разголена рокля (СНИМКИ)

Секси на 70: Сюзън Сарандън открадна вниманието в Кан (СНИМКИ)

Вероятно най-скандалната колекция от Седмицата на модата в Ню Йорк (СНИМКИ)