Превишаването на скоростта е едно от най-често срещаните транспортни нарушения в много държави. Въпреки глобите, все още има голямо количество инциденти, предизвикани от шофьори, които карат с превишена скорост, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са известните личности, хванати с много повече от допустимата скорост.

Ким Кардашиян

Няма член от семейство Кардашиян, който да не е спиран за превишена скорост. През 2012 г. Ким е спряна за превишена скорост, докато се опитва да се измъкне от папараци. Полицията глобява и фотографа, който се опитва да снима инцидента.

Ким Кардашиян
Gulliver/Getty Images

Крис Браун

Крис Браун изглежда има навик да си създава проблеми със закона. След като беше установено, че през 2009 г. е ударил тогавашната си приятелка Риана в колата, няколко години по-късно отново има проблеми с полицията. Този път през 2013 г., когато е заловен с двойно по-висока скорост от допустимата, докато кара новото си Porsche.

Крис Браун
Gulliver/Getty Images

Орландо Блум

Актьорът е хванат с превишена скорост, докато кара чисто новото си BMW M6 в Малибу. Това се случва само няколко месеца след провинението му за висока скорост в Бевърли Хилс. Определено карибският пират си пада по високите скорости и честите срещи с полицията.

Бен Афлек

През 2010 г. в Лос Анджелис Бен Афлек е спрян от пътни полицаи за превишена скорост. Той пътува заедно със своята съпруга, а превишената скорост му струва няколко часа в полицейското управление и глоба от 1200 долара. Това не е първото провинение на Афлек, през 2001 г. той е арестуван отново за каране с превишена скорост, този път в Джорджия.

Илон Мъск

Основателят на автомобилите Tesla е заловен с превишена скорост, докато кара един от собствените си автомобили Tesla Model S. И за да влоши нещата има и няколко спътника – Пол Бетани и Джони Деп. По време на снимките на „Превъзходство“ Мъск предлага да ги изведе на тестово шофиране. Пол Бетани седи в скута на Джони Деп по време на шофирането, което вероятно не помогнало на триото спряно от ченгетата.

Илон Мъск
Gulliver/Getty Images

Джъстин Бийбър

През 2014 г. Бийбър е арестуван за шофиране в нетрезво състояние и шофиране без книжка. Преди това изпълнителят е спиран още два пъти за превишена скорост. Първият инцидент се случва през 2012 г.. Тогава е на 18 г. и е спрян в Лос Анджелис, след като превишава скоростта, докато се опитва да се измъкне от папараци. През 2015 г. Бийбър е заловен отново с превишена скорост.

Гордън Рамзи

Знаменитият готвач и телевизионен водещ може да е известен с пламенния си нрав, но също така е добре познат и с любовта си към бързите автомобили. Така че не е изненада, че Рамзи е хванат с превишена скорост. Той признава, че често превишава ограничението на скоростта в САЩ, но там тепърва му предстои да бъде глобен.

Гордън Рамзи
Gulliver/Getty Images