Никога не е излишно малко модно вдъхновение, което черпим от богатите и известните.

В този случай обръщаме погледите към една от най-красивите и популярни манекенки в света - Ирина Шейк и нейната ежедневна градка визия, подходяща за разходки и срещи. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:

Папараците уловиха красавицата да се разхожда по улиците на Ню Йорк, а модните експерти бързо отразиха, че облеклото ѝ е повече от перфектно за случая.
 
Семпла, но в същото време много шик - такава е визията на Ирина. 34-годишната манекенка е заложила на къса светла рокля с приятен десен. Роклята е съчетана с черно кожено яке (тип сако), което е с дължината на роклята. Този тип якета ще бъдат доста модерни през новия есенен сезон, който скоро започва. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEW 🦋 NYC 18/08/20 . #irinashayk #irinashaykonline

A post shared by Irina Shayk-ɢᴇᴏʀɢɪᴀ 🇬🇪 (@irinashaykonline) on


Визията е завършена с чифт черни високи кожени боти и очила. Изборът на дрехи, е семпъл, но прави впечатление. Също така се постига доста лесно, стига да имате подобен тип дрехи в гардероба си.

Модни сайтове отбелязват, че след появата на папарашките снимки на Ирина, якето се е продало за часове, а и цената му е била напълно достъпна - 49 долара.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mood 24/7 💅 SLAY💋 . #irinashayk #irinashaykonline #nyc #mood #moodedits

A post shared by Irina Shayk-ɢᴇᴏʀɢɪᴀ 🇬🇪 (@irinashaykonline) on