През юни 30-годишната Иги Азалия обяви, че е станала майка за първи път. Роди син, когото кръстиха Оникс. Самото събитие е било през април, но тайната е била опазена до лятото. Е, преди часове се появи първата снимка на Оникс в интернет пространството. Кадърът показва момент у дома за Иги и сина ѝ, като тя го е придружила само с емоджи на ангел.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼🏽

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on


Другата новина около певицата е, че тя и бащата на Оникс, вече не са заедно. Първият намек беше в story, но после си го написа в прав текст.

Рапърът Плейбой Карти и Иги Азалия започнаха своята връзка през септември 2018 г. "Ти загуби истински човек", написа тя в story. После допълни: "Хората приемат вярността за даденост и затова предпочитам да съм сама". Явно е имало и фенове, които не са разбрали, затова тя изясни: "Това, което имах предвид снощи, беше, че отглеждам сина си сама и не съм във връзка". Вижте още в канала "Cool Kids" във vbox7.

Кога се е случила раздялата, не става ясно, но наскоро Иги Азалия разказа за това как се е чувствала по време на локдауна заради пандемията от коронавирус. Тя призна, че често е изпадала в дупки, а се е чувствала демотивирана постоянно. "Не казвам, че положението ме спира да правя каквото и да е. Просто съм станала една мързелива ку**а", сподели през сълзи тя.
 

Тогава тя говори и за сина си. "Изчаквах правилния момент да кажа нещо за него публично, но имам чувството, че колкото повече време минава, толкова по-неспокойна се чувствам да споделям нещо толкова важно със света", сподели тя. "Искам да пазя личния му живот", поясни Иги.