/ Gulliver/Getty Images
Холивудският актьор и носител на "Оскар" Никълъс Кейдж и четвъртата му съпруга - гримьорката Ерика Койке, се разведоха официално - 69 дни след като сключиха брак, съобщи Контактмюзик.

Какво се случва в живота на Никълъс Кейдж?

55-годишният Кейдж подаде заявление за сключване на брак на 23 март т.г. и още същия ден се ожени за Койке в Лас Вегас.
 
Само четири дни по-късно актьорът подаде молба за анулирането му. Никълъс Кейдж тогава заяви, че в деня на сватбата е бил пиян и обвини избраницата си, че се е омъжила за него от користни подбуди и освен това си е послужила с измама, припомня изданието. Ерика Койке на свой ред се противопостави на анулирането на брака и поиска съпружеска издръжка.

Никълъс Кейдж: Да си известен в днешно време е гадно

От документите, с които разполага сайтът за знаменитости TMZ става ясно, че Кейдж не е успял да издейства анулиране на брака, но за сметка на това е получил бърз развод от съдия в Невада. Това се е случило на 31 май - 69 дни след като бившата двойка сключи брак в Лас Вегас. Засега остава неясно дали Ерика ще получава съпружеска издръжка.

Екранизират живота на Никълъс Кейдж

Никълъс Кейдж, който живее в Лас Вегас, успя да опази отношенията си с Койке от медийното внимание. Смята се, че връзката им е започнала през април м.г. Зад гърба си актьорът има още три провалени брака - с Патриша Аркет, Лиса Мари Пресли и Алис Ким.
 
БТА