Хилари съжалява за малките удоволствия на обикновената жена
Хилари съжалява за малките удоволствия на обикновената жена / снимка: БГНЕС /

По време на популярно женско предаване по турската телевизия НТВ държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън призна, че съжалява за дребните удоволствия в живота на обикновените граждани, но увери, че за нищо не съжалява в живота си, съобщава БГНЕС.

 

Трудно е да излезеш по магазините или с приятели, да отидеш на ресторант, без да те познаят и някой да дойде да говори с теб, каза бившата първа дама на САЩ, която любезно отговори на много лични въпроси, включително и на намек за аферата Моника Люински. На въпрос дали любовта или приятелството са й позволили за преодолее горчивия момент с изневярата на съпруга й Бил Клинтън, Хилари отговори: „Любовта, и прошката, приятелството, семейството. Семейството, вярата и приятелството са в центъра на живота ми”.

 

Не познавам човек, чийто живот да прилича на дълга спокойна река, отбеляза Хилари. Сегашният пост, въпреки огромните ангажименти, според нея има много предимства, тъй като й дава възможност да помага на хората. „От една страна губя малко, а от друга печеля малко. Това е животът”, обясни тя.