Кейт и Меган
Кейт и Меган / Gulliver/Getty Images
Това е първата Коледа в кралското семейство, на която всички членове на кралския клан ще празнуват отделно. Физическите граници обаче не отменят жестовете на внимание и топли семейни традиции.

Според People, херцогът и херцогинята на Съсекс и херцогът и херцогинята на Кеймбридж вече са разменили коледни изненади. И въпреки че ценният колет вече е пристигнал в кралските имения, те планират да отворят празничната опаковка едва на 25 декември.

Меган, Хари и едногодишният им син Арчи ще се насладят на първата си Коледа в новия си дом в Калифорния. Междувременно Кейт и Уилям все още не са сигурни за своите коледни планове, след като кралицата отмени традиционната семейна вечеря в Сандрингам тази година. Не е известно дали ще отседнат в двореца Кенсингтън или ще се отправят към провинциалната си резиденция Anmer Hall в Норфолк.

„Толкова е трудно“, каза наскоро Уилям по време на обиколката си с кралски влак във Великобритания с Кейт. "Все още се опитваме да правим планове."

94-годишната кралица Елизабет ІІ и 99-годишният принц Филип ще останат в замъка Уиндзор за празничния сезон, където бяха и през двата локдауна през март и ноември.

Смята се, че Чарлз и Камила ще посетят Елизабет II и Филип по време на коледната ваканция.

Превод и редакция: DarikNews