/ Gulliver/Getty Images
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп влязоха в ролята на домакини в неделя на стотици супергерои, еднорози, скелети и дори на миниатюрна тяхна версия като част от празника Хелоуин в Белия дом, предаде Асошиейтед прес.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ СНИМКИ ТУКВ миналите години президентът и първата дама лично раздаваха бонбони на облечените в костюми деца. Тази година лакомствата бяха поднасяни отделно, докато малките гости вървяха по пътека на Южната морава.
 

Хелоуин в Белия дом
Gulliver/Getty Images

Децата все пак за кратко се срещнаха с Доналд и Мелания Тръмп, които поднесоха насърчителни думи от безопасно разстояние за това колко им харесват костюмите. Президентът и първата дама наскоро се възстановиха от Ковид-19.

Доналд и Мелания Тръмп на Хелоуин
Gulliver/Getty Images

Президентската двойка се оказа особено впечатлена от своя миниатюрна версия.Честването на Хелоуин в Белия дом беше променено заради коронавирусната пандемия. Гостите на възраст над 2 години бяха длъжни да носят предпазни средства за лице и да практикуват социално дистанциране. Същото се отнасяше и за целия персонал, работещ по време на събитието, докато служителите, раздаващи бонбони, носеха и ръкавици.Южната веранда на Белия дом беше украсена с ярко оцветени листа в различни нюанси на есента, хризантеми и тикви, докато военна група се грижеше за настроението, свирейки песни като "Thriller" на Майкъл Джексън.

Хелоуин в Белия дом
Gulliver/Getty Images

 

БТА