/ NOVA
Тримата тенори на кулинарното изкуство ще отсяват нови кандидати за място в “Кухнята на Ада”
Тежката артилерия на кулинарията в България - шеф Виктор Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев, се завръща ударно в ефир.

Tелевизионното трио ще оценява нови 8 опитни готвачи, които ще се борят за място в шоуто, а половината от тях ще напуснат надпреварата още по време на петия епизод на най-горещото кулинарно предаване.

“С Токев и Михалчев сме близки приятели и това си личи в кухнята. На участниците няма да им е лесно да се изправят пред нас. Когато сме заедно, няма да има грешка, която да не бъде забелязана. Няма да има прошка! Пращаме ги да си ходят един по един, докато не стигнем до четиримата най-добри.”, повдигна завесата за предстоящия епизод Виктор Ангелов.

За участниците, които вече две седмици готвят в кухнята на Hell’s Kitchen, няма да има почивка. Те ще имат възможност да наблюдават кулинарната битка от диваните в къщата, но това ще донесе временно спокойствие, защото в края на епизода ще си тръгне още един готвач. Разгорещен скандал между Асен от Берковица, който е в шоуто с майка си, и Наталия от Русе ще вдигне градусите в кухнята допълнително.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Актуални новини може да откриете в сайта на Hell’s Kitchen БългарияFacebook страницата, официалния Instagram и TikTok профил на предаването.