/ iStock/Getty images
Бившият член на групата One Direction Хари Стайлс и супермоделът Кендъл Дженър имат "уговорка" и аферата им не е "сериозна", разкри вътрешен източник разкри пред списание „Heat“.

"Хари и Кендъл никога не са губили връзка. И двамата узряха много през последните няколко години и привличането им никога не е изчезвало", разкри източникът.

"Хари ѝ писа веднага, след като научи за раздялата ѝ, и тя веднага му отговори. Те се срещат и се закачат на спокойствие, когато графиците им го позволяват", допълни вътрешният източник.

Хари Стайлс представи филма си „Моят полицай“ на кинофестивала в Торонто

Само няколко дни след като екипът на Стайлс потвърди раздялата му с Оливия Уайлд, представителите на Дженър също обявиха, че тя тихомълком се е разделила с Девин Букър.
Източникът обаче обясни, че дуетът няма сериозни намерения един към друг и се срещат само когато графикът им позволява.

"Хари и Кендъл не искат да правят нищо сериозно. Това е уговорка, която е работила за тях през годините няколко пъти преди това. Те си имат пълно доверие, за да я запазят дискретна", отбеляза източникът.

Преди да завърши, вътрешният източник заяви, че за Хари "това е перфектният антидот на целия стрес и напрежение, през които премина с Оливия - особено към края". 
БГНЕС