/ NOVA
Ясни са четиримата професионални „преследвачи“
Делничните вечери ще се превърнат в празник на знанието от 5 септември с най-новото предаване на NOVA – „Голямото преследване“. От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще представя най-големите умове в България, а към него ще се присъедини А отборът на знанието – четирима професионални „преследвачи“.

“Очаква ни една игра от ново поколение. Модерният вариант на тези игри на знанието бяха въведени от NOVA, с което можем да се гордеем. Сега следва още по-голяма революция с „Голямото преследване“ – освен участници ще има и „преследвачи“, а студиото е наистина космическо“, сподели Ники Кънчев в „Здравей, България“

Членовете на елитния отбор от най-знаещите хора в България са Миглена Драганова, Любомир Братоев, Пламен Младенов и Мартин Иванов. Всеки от тях разполага с безспорни знания в множество различни направления, широк набор от разностранни интереси, забележителна обща култура и множество постижения.

Знанието е начин на живот за „преследвачите“, а основната им цел в „Голямото преследване“ ще бъде да провокират обществото да мисли и да се обърне към себеусъвършенстването. За да позиционират своите характерни черти, те ще са разпознаваеми като жената с остър ум, която ще носи лош късмет на незнаещите участници – Дама Пика, Мъдрецът, за когото невежеството ще бъде недопустимо, Професорът, който ще бъде готов да напише слаба оценка на неподготвените играчи и Черният рицар, който ще предизвика на дуел всеки, осмелил се да хвърли ръкавица на знанието.

Дама Пика
NOVA

"Истинският тест е, когато участниците се изправят срещу преследвачите в директна битка. Те ще наказват всяка грешка и всяко незнание. Предстои ни да видим едно ново предизвикателство за ума от 5 септември по NOVA“, допълва Ники Кънчев.

Професорът
NOVA

От понеделник до петък в 18:00 ч. участниците в телевизионната игра „Голямото преследване“ ще трябва да демонстрират своите знания, като отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване.

Мъдрецът
NOVA

При всяка възможност „преследвачите“ ще опитват да спрат състезателите по пътя им към победата и паричната награда. Сумата, която играчите могат да спечелят, е неограничена и зависи единствено от техните знания и смелост да поемат рискове.

Черният рицар
NOVA

Не пропускайте „Голямото преследване” всяка делнична вечер от 5 септември по NOVA!

Повече информация може да откриете във Facebook страницата на предаването.