Родителите са винаги грижовни и внимателни към децата си. С напредване на времето, което е напълно нормално, те стават повече приятели с децата си. Връзката се променя, но дори и на 30 години, децата винаги ща си останат такива за родителите. Актрисата Ема Робрътс определено знае това добре, а и самата тя ще стане съвсем скоро майка. 

В началото на лятото тя най-сетне потвърди официално новината. Дълго време таблоиди спекулираха дали актрисата е бременна, като в крайна сметка Ема съобщи радостната новина. Това обаче се случи след един гаф, който нейната майка направила, без дори да е подозирала. Вижте още в канала "Stars News" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me...and my two favorite guys 💙💙

Публикация, споделена от Emma Roberts (@emmaroberts) на


В шоуто на Джими Кимъл Ема разказа за куриозната случка. Майката на Ема не е била много на "ти" с технологиите и интернет до съвсем скоро. Тя се сдобила с модерен смартфон, който бил подарен от дъщеря ѝ, която я научила как да борави с технологията и приложенията. Кели Кънингам, майката на Ема, се сдобила и с профил в Инстаграм, който натрупал доста бързо последователи. 

Докато някои медии спекулирали дали дъщеря ѝ е бременна, по-нахален журналист решава да влезе в директен контакт с Кели, но преструвайки се на приятел на Ема. Как е станало всичко, ами много просто. Въпросният човек пише на Кели поздравление, че ще става баба, а жената от своя страна благодарила и написала, че е много горда. Това само по себе си е потвърждение, а така излиза, че майката на Ема Робъртс е потвърдила слуха, че е бременна, пишат от CNN.
 

Когато актрисата научила, със сигурност не се е почувствала добре. "Беше катастрофа! Майка ми и Инстаграм... това е лоша комбинация", разказва с усмивка днес Ема и признава: "Блокирах я в един момент. Това беше единственото ми оръжие".

Малко по-късно (в 2 през нощта) Ема получила съобщение от майка си, което гласяло: "Кралице, блокира ли ме?", придружено от тъжно емоджи. А актрисата отговорила: "Да, блокирах те!" и веднага след това я отблокирала, разказва още актрисата. "Това беше война в Инстаграм с майка ми". Въпреки това е една забавна случка, която ще разказва на детето си.