/ Guliver/Getty Images
Звездата на американския поп Джъстин Тимбърлейк ще бъде хедлайнер на финала по американски футбол "Супербоул". Шоуто е през февруари догодина.

Информацията за големия финал е на Националната футболна лига (NFL), цитирана от американски медии.

Лейди Гага със зрелищно шоу на Супербоул и апел за толерантност (ВИДЕО/СНИМКИ)

Тимбърлейк, известен с Cry me a river и SexyBack ще участва за трети път в спектакъла, организиран на полувремето на най-важното спортно събитие за годината в САЩ и с най-голяма аудитория.

50-ият Супербоул - грандиозно шоу за милиони
 

Guliver/Getty Images


Последната му поява на сцената на определяното като най-големия концерт в света събитие бе пред 115 милиона зрители в САЩ и милиони други по целия свят. През 2004 г. той и сценичната му партньорка Джанет Джексън влязоха в новините с хореография и разголената гръд на певицата, предизвикала безпрецедентен скандал.
 

Guliver/Getty Images


За да избегне нова подобна случка оттогава шоуто се излъчва по телевизията със забавяне на сигнала, за да може режисьорите да реагират навреме.

На 4 февруари 2018 г. Тимбърлейк ще застане в Минеаполис на мястото на поп иконата Лейди Гага, която бе звезда на шоуто през 2016 г.

Показаха първи кадри от новия „Борн“ на Супербоул (ВИДЕО/СНИМКИ)

Преди тях на "Супербоул" са били "Колдплей", Бионсе, Кейти Пери, Бруно Марс, Мадона, "Ху", Брус Спрингстийн, Принс, Ролинг Стоунс, Пол Макартни и U2 са били звезди на това шоу, по време на което телевизията пуска най-скъпите реклами в света.
БГНЕС