/ Gulliver/Getty Images
Актьорът Джъстин Теру ще озвучава персонаж в поредната планирана от "Дисни" игрална версия на хитова анимация на компанията - "Лейди и Скитника", съобщава сайтът Колайдър.
 
С гласа на 46-годишния Теру ще говори Скитника - куче, което разкрива пред своята любима Лейди - глезена домашна кокер шпаньолка, прелестите на свободния уличен живот.
 
Игралната версия на популярната анимация "Лейди и Скитника" (1955) ще бъде режисирана от Чарли Бийн ("Lego Ninjago: Филмът"). Проектът ще бъде дебютен за Бийн като режисьор на игрален филм.
 
Игралната версия на "Лейди и Скитника" ще бъде създадена за стрийминг платформата на "Дисни", която компанията ще лансира през 2019 г. Сценарият е поверен на Андрю Буджалски. Филмът ще бъде продуциран от Бригам Тейлър, който беше част от продуцентския екип на друга игрална версия на хитова анимация на "Дисни" - "Книга за джунглата" (2016).
 
Стрийминг платформата на "Дисни" ще предлага филмови и телевизионни продукции от брандове на компанията като "Пиксар", "Марвел" и "Междузвездни войни".
 
БТА