/ netinfo
Музикални открития и емоционални развръзки превзеха сцената с появата на кандидатите за музикално шоу №1 през изминалата вечер.

За дългия път от Норвегия до сцената на X Factor България разказа 25-годишната Вирджиния Събева. "Не обичам да говоря, много по-спокойна съм, когато пея", добави чаровната кандидатка, която доказа твърдението си с непоколебими вокал и присъствие на сцената. 

След тежка операция на зрението, която възпрепятства явяването му през 2015 г., сега 20-годишният Теодор Стоянов докосна жури и публика с въздействащо изпълнение, което му даде зелена светлина за тренировъчния лагер.
 

netinfo


Станислава Василева от Бургас получи оценка за "най-доброто изпълнение на песен на Адел в историята на шоуто", а влюбените Виктория и Марио направиха своя най-добър ход, решавайки да се явят заедно на сцената на X Factor.

Кандидат за шоуто и почитател на Васил Найденов разбра, че е по-добре да остане в ролята на фен, а комик претендент, си даде сметка, че е по-добре да остави музиката за фон на забавните истории.

Алекс Раева кани фен на стендъп комедията за ко-водещ в X Factor

Какви ще бъдат стъпките на талантите в следващите етапи на шоуто? Кои кандидати за голямата сцена ще получат одобрението на журито по време на кастингите? - не пропускайте да разберете в X Factor "Сътворението на звездите" в неделя от 20.00 ч. по NOVA.