Джефри Ръш
Джефри Ръш / Gulliver/Getty Images
Носителят на Оскар Джефри Ръш се просълзи в съд в Сидни, докато се говореше по време на заведеното от него дело за клевета срещу местен вестник, предаде ДПА.

Обвиниха Джефри Ръш в „неприлично поведение“
 
Притежаваният от Рупърт Мърдок австралийски в. "Дейли телеграф" писа в края на миналата година, че актьорът имал непристойно поведение към млада актриса, която му партнирала в постановката "Крал Лир" през 2015 г. и 2016 г.
Според публикацията, Джефри правел неприлични жестове по неин адрес, симулирал галене и сграбчване на бюста ѝ и често правел коментари или пускал шеги по неин адрес, включително сексуални намеци.

Обвинение в сексуален тормоз застигна и Джефри Ръш
 
Актьорът беше обвинен, че докосвал долната част на гърба ѝ под блузата, когато двамата били в дъното на сцената, и че прокарвал ръка по торса ѝ в сцена, в която я пренася. Ръш отхвърли всички обвинения.
Той се просълзи, докато обясняваше пред съда, че се подготвял за въпросната сцена, представяйки си, че пренася тялото на собствената си мъртва дъщеря. Той отбеляза, че никой не му казал, че актрисата Ерин Джийн Норвил се е почувствала неудобно или че имала оплаквания.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА