Коронавирусът се разраства все повече, а вече доста от популярните българи са го прекарали или в момента се сблъскват с него. Преди броени часове стана ясно, че бившият футболист Ваня Джаферович се оказа един от заразените с коронавиус. За това съобщи самият той във Фейсбук. Вижте още в канала "Social Virals" във vbox7

"Хората казват, че за всяко едно нещо има първи път", пише Ваня като съобщава, че си е направил PCR тест, който излязъл положителен и ще се наложи да си почива две седмици. Все пак внася успокоение, че за момента се чувства добре и се надява така да остане.
 

"Вирусът е сред нас и не е шега или измишльотина. Бъдете отговорни и се пазете. Вашият Дафи!", написа в социалната мрежа Ваня.

Той пише още, че има лека температура, главоболие, отпадналост, както и лека кашлица. Мнозина отправят на Джаферович с пожелания за бързо оздравяване. Припомняме, че през октомври съпругата на Ваня Жени Джаферович се изолира, защото баща ѝ бе с двустранна пневмония и имаше положителен резултат за коронавирус. Като контактно лице, Жени се бе самоизолирала веднага. Тя е пуснала няколко сторита в Инстаграм, от които става ясно, че цялото семейство сега е под карантина вкъщи.