Дъщерята на Мира Радева напусна Къщата на VIP Brother
Дъщерята на Мира Радева напусна Къщата на VIP Brother / Нова тв

След оспорваните до последния момент елиминации във VIP Brother 2013 битката загуби Анна Катуър, която напусна завинаги Къщата. Пред Ники Кънчев тя сподели: „Много искам да спечеля сърцата на българската публика с моята музика. В къщата на VIP Brother се чувствах по-скоро като вкъщи”.

Миналата вечер един срещу друг се изправиха двамата олимпийци – “златното момиче” на България Станка Златева и шампионът Тервел Пулев. Останалите Номинирани бяха социоложката Мира Радева, нейната дъщеря Анна и Пламен, който от кукла на конци се превърна в най-сериозния стратег в Къщата.

Зрителите на Нова ТВ решиха именно Пламен да бъде първият спасен Съквартирант.

Тервел Пулев показа, че в компанията на Яна Акимова може бързо да се превърне в професионален танцьор. Освен това боксьорът разясни своите отношения с Лияна, заявявайки: „Поведението ми с Лияна е приятелско и нищо повече”.

Станка Златева бе преобразена от състезателка в облечена в трико на дама, извадена от корицата на списание, а Ани и Мира трябваше да останат безизразни дори при влизането на любимите им мъже Джаред и Иво и домашния им любимец в Къщата.

Днес най-позитивният играч в шоуто Стойко Сакалиев ще се представи в различна светлина. Готовият на всичко в името на общото веселие футболист за първи път ще се натъжи и както обикновено ще сподели своите вълнения първо с камерите на BIG Brother.

Друг от Съквартирантите, който ще ни изненада с поведението си, е Пламен. След като изгуби дори и подкрепата на най-верния си приятел в лицето на Йоана, доскорошната Марионетка на зрителите реши да преосмисли поведението си в Къщата. Сега той е твърдо решен да покаже на Съквартирантите си, че има и друга страна. Още преди ролята си на иконом, Пламен пое инициативата и се зае активно с домакинството в Къщата. Днес той ще се опита да покаже, че освен да демонстрира арогантно поведение, може и да прави компромиси с егото си в името на общото благо.

И докато Пламен се разкайва, на Съквартирантите предстои да се справят с последното изпитание с топчета от Мисията „Всичко или нищо“. Така след 4 дни на тежки изпитания, в които Съквартирантите дадоха всичко от себе си, ще настъпи и часът на истината – седмичният бюджет на звездите ще бъде решен от едно единствено топче.