Дупето на Джей Ло, краката на Хайди, извивките на Бионсе
Дупето на Джей Ло, краката на Хайди, извивките на Бионсе / снимка: sxc.hu

Едно е да се влюбиш, а съвсем друго да помислиш за секс. Проучване посочи, че мъжете имат ясен образ в съзнанието си за това как трябва да изглежда жената, с която да прекарат нощта.

Заключенията не изненадват никого. За по-голяма част от господата гърдите на Скарлет Йохансон биха прелъстили всеки мъж. Всички анкетирани мъже, които трябвало да опишат идеалния портрет на сексапилната жена, посочили устните на Анджелина Джоли като най-изкусителните. Погледът и татуировките също не са за пренебрегване.

За привлекателни и съблазняващи кавалерите посочиха извивките на Бионсе, вдъхващи на своята притежателка още повече стил и красота, пише БГНЕС. Хайди Клум обира овациите за най-красиви крака. След нея се нареждат Наоми Кембъл, Камерън Диас и Жизел Бюндхен.

Помолени да не разкъсват на части телата на звездите, а да изберат една жена с перфектно тяло като цяло, мъжете посочили Ева Мендес и Адриана Лима за жените с най-секси фигура.

Междувременно читателите на американския сайт W.E.N.N избраха дупето на Дженифър Лопес за най-сексапилното в целия свят. Латино дивата грабна титлата с 37% от гласовете. На второ място се нарежда по нищо неотстъпващата Бионсе с 22% от вота на почитатели. Ким Кардашиян и Шакира остават трети с еднакъв брой гласове (18%).