По време на изолацията мнозина от нас се увериха - да се тренира в домашни условия е възможно, ефективно и понякога и доста по-приятно. Така мнозина се ориентираха трайно към домашните тренировки. 

Как най-лесно и бързо можем да горим мазнини, тренирайки у дома? Отговорът е прост - с домашно кардио! Кои са най-ефективните кардио занимания, с чиято помощ ще се изпотите наистина подобаващо, вижте в канала "OMG Facts" във vbox:

Бърпита

Упражнението е наистина невероятно, тъй като ако го правите само 10 минути, ще изгорите 100 или повече калории. При бърпитата се използват много мускулни групи - ръце, ядро, седалище, крака, корем, гърди. Така се подобрява цялостната издържливост, а за упражнението не е нужен нито един уред. Във видеото може да видите и как да го изпълнявате.
 
Кикбокс

При кикбокса дори не е нужен партньор. Ударите във въздуха са едновременно и динамични, и статични упражнения. За 60 минути може да изгорите до 450 калории. Така ще усилите издържливостта си, ще повишите силата си, ще намалите обиколките. Страхотен бонус е, че в интернет се предлагат стотици безплатни клипове по кикбокс тренировки.
 
Високо коляно и вариации

С това комплексно упражнение ще изгорите наистина много калории. Освен това ще подобрите координацията си, баланса си, сърдечното здраве. Застанете прави и вдигнете ръцете си нагоре. Повдигнете лявото си коляно до нивото на корема, като заедно с това пуснете и ръцете си, свити в лактите, до гърди. Върнете се в първоначалното положение. Редувайте краката, като увеличавате темпото.