Който следи Лудия репортер Даниел Петканов, със сигурност е видял една странна снимка, а от текста под нея е разбрал, че инфлуенсърът си е присадил коса. Вижте в канала "Уеб Цитати" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Преди 5 дни си направих трансплантация на коса. След дълго проучване на възможностите избрах това да се случи в Турция. По този повод е и последното видео, в канала ни с @aleksandra_petkanova в Youtube. Линк за него има в био-то. Благодаря за положените грижи и внимание на клиника "Естетика" @estethica.bg и на салони "Мърфи" @murphystyle за съдействието при избора на точно тази клиника. Много подробности за самия процес, цени, болка, времетраене и какво ли не - във въпросното видео.

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on


Във видео семейство Петканови разказват за пътя до Истанбул - как са избрали клиниката, как се е стигнало до проблема и как протича самата процедура. Всъщност проблемът с оплешивяването на Дани Петканов започнал, когато бил четвърти курс в университета. Временно овладял положението с популярни медицински шампоани.
 
Преди няколко години обаче проблемът се задълбочил и тогава започнал да се интересува от процедури по присаждане на коса. Свързал се с най-добрия специалист в България, занимаващ се с проблема, който по-късно го и прегледал. Присаждането на коса обаче се случило след година, а сумата за процедурата била около 12 000 евро.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Житейски извод #0001 • Когато нещо е истинско, то си личи 🙏

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on


След фризьор Алек му донесла брошура на клиника в Истанбул, която правила консултации и в София. Така Дани Петканов се решил на процедурата, която щяла да струва 1400 евро, независимо от броя на фоликулите, които щели да му присадят.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Житейски извод #0001 • Когато нещо е истинско, то си личи 🙏

A post shared by Daniel Petkanov (@daniell_petkanov) on


В истанбулската клиника процедурата продължила шест часа и половина и единственото болезнено нещо било инжектирането на физиологичен разтвор, който трябвало да подуе главата, за да може да се изкарат по-лесно донорските фоликули.
 
Тях лекарите взели от задната част на главата и присадили, където косата е по-рядка. Направили му общо 4100 присадки. Дали трансплантацията е успешна, ще се разбере след година.