/ NOVA
Не пропускайте старта на 27 юни, понеделник, от 13.30 ч. по NOVA
Една от най-хитовите романтични истории започва да се излъчва и в българския телевизионен ефир от 27 юни. Премиерният сериал „Ти си моята съдба“ ще потопи зрителите в един вълнуващ и завладяващ свят всеки делничен ден от 13.30 ч. по NOVA. Новите герои са напълно противоположни личностни, на които съдбата е предопределила да се влюбят.

Главната героиня Палави е всеотдайна жена, останала вдовица на млада възраст. Тя се страхува да се омъжи отново, тъй като не може да преодолее случилото се в предишния си брак. Един ден се запознава с местния магнат Рагав Рао, който крие добро и честно сърце зад арогантното си поведение. Въпреки първоначалните разногласия, двамата се влюбват силно и признават чувствата си. Така поставят началото на една необикновена история, в която се изправят сами срещу бурите на живота, за да продължат пътя си заедно.

NOVA

„Ти си моята съдба“ е заснет и излъчен по време на пика на COVID-19 и много скоро се превръща в един от най-предпочитаните сериали по света. В главните роли влизат новите звезди на Индия Шиванги Кедкар и Сай Кетан Рао, Професионалният път на Сай като актьор започва с участия в няколко проекта за Боливуд, а дебютът му в телевизията е в комедийния сериал „Three Half Bottles“. Особено внимание привлича с образа си на Рагав Рао в „Ти си моята съдба“. Екранната химия между него и невероятно красивата актриса и модел Шиванги Кедкар бързо е забелязана и двамата се превръщат в истинска сензация в социалните мрежи.

NOVA

В ексклузивно интервю за IndiaToday.in Шиванги развълнувано споделя: "Това е първото ми участие в сериал и за мен снимките, интервютата и камерата са нещо ново. Но давам 100 процента от себе си". Сай добавя: "Хората се срещат и този сериал е за това как тяхната история се движи напред. Аз съм от Хайдарабад и част от снимките се проведоха там. Опитът от преживяното е наистина много ценен за мен".

За успеха на поредицата не без значение е и участието на останалите талантливи актьори, сред които Прианка Давали, Химаншу Бамзай, Милинд Патак, Рутуджа Савант и Рагини Ша.

Гледайте премиерния романтичен сериал "Ти си моята съдба" от 27 юни – всеки делничен ден в 13.30 ч. по NOVA.