Братовчедката на 100 Кила на кастинга на X Factor във Варна
Братовчедката на 100 Кила на кастинга на X Factor във Варна / снимки: X Factor

Братовчедката на един от най-нашумелите рапъри - 100 Кила, се яви на кастингите на музикално шоу №1 X Factor тази сутрин във Варна. 14-годишната Габриела се занимава с музика отскоро, но за сметка на това вече е убедена, че в бъдеще иска да изпълнява рап и дори да надмине братовчед си.

Тригодишен чаровен младеж също посети първия и един от най-значимите етапи на шоуто, за да даде кураж на своята майка - 29-годишната Галина от морската столица. С усмивка Галина споделя, че решава да се яви на кастинг, въпреки че нейният съпруг не одобрява това решение - защото я ревнува, a освен това в момента е в командировка.

Братовчедката на 100 Кила на кастинга на X Factor във Варна
netinfo

На кастингите пред екипа се представи и мъж със специална прическа за случая - със символа „X”. Той споделя, че е свалил цели 10 кг за представянето си. Млада жена, завършила актьорско майсторство, също беше сред кандидатите за слава.

Отново стотици кандидати очакваха екипа на музикалния формат тази сутрин във Фестивален и конгресен център Варна, а много песни и трепетно вълнение не липсваха през целия ден. Част от тях опитват късмета си за втори път, а не липсваха и такива, убедени, че ще спечелят сърцето на зрителите - още от този етап на формата.

Братовчедката на 100 Кила на кастинга на X Factor във Варна
netinfo

В специално видео за Facebook страницата на X Factor пък чаровните водещи Алекс и Мария поздравиха феновете на формата и пожелаха успех на всички кандидати. На 6 юли кастингите за X Factor във Варна продължават, а екипът очаква още талантливи кандидати във Фестивален и конгресен център Варна.

През новата седмица предстоят два дни срещи с таланти на още една морска дестинация - в Бургас, на 8 и 9 юли в хотел „Аква”. Екипът на X Factor ще продължи да търси най-големите таланти и на 11 и 12 юли в Пловдив, в Дом на културата „Борис Христов”, а последен домакин на кастинг маратона - от 14 до 16 юли, ще бъде София в НДК в Studio 5.