/ NOVA
Положението в ГДБОП става взривоопасно. Борис и Калин се опитват да убедят Гаврилов, че са дали приоритет на друго важно разследване, замразявайки временно случая на Денис Топал заради липса на доказателства. Гаврилов, обаче, не вярва и става все по-мнителен към действията им. За да му приспят вниманието, двамата започват опасна игра, посочва NOVA.

Ще сработи ли планът и до какво ще доведе взаимното дебнене в отдел “Наркотици”?

Лора решава да си вземе седмица почивка, за да обърне внимание на отношенията с Борис вкъщи и да си събере мислите. Готови ли са двамата със съпруга ѝ да говорят открито или ще продължат да се измъчват с мълчание?

Ива е концентрирана в усилията си да замаже очите на своя съпруг, който вече я е хванал в лъжа. Тя разбира, че ситуацията е доста опасна за нея и има хитра идея как да си помогне.

Междувременно Драго настъпва по всички фронтове, за да влезе под кожата на всеки един от своите близки. Той умело ги оплита в мрежа, чиито конци държи в собствените си ръце. Като бизнесмен той е готов с примамливо предложение за баща си. Какви условия ще постави и дава ли си сметка Велин за последиците от подобно сътрудничество?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в новия епизод на „Братя” по NOVA.
 

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Братя“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY

nova.bg