Шон Пен и Робин Райт
Шон Пен и Робин Райт / Getty Images
Робин Райт разясни статуса на връзката си с бившия си съпруг Шон Пен, след като двамата се появиха на първите страници на вестниците, тръбящи, че те са се събрали отново миналия месец.

Двойката беше забелязана на публично място заедно за първи път от шест години насам, според снимки, получени от „Page Six“.
По време на интервю за „E! News“ актрисата от "Къща от карти" сподели, че е щастлива да поддържа приятелски отношения с Пен, с когото имат общи деца - Дилън, на 31 г., и Хопър Пен, на 29 г.

Бившите вече от 13 години съпрузи бяха забелязани, докато слизаха от ескалатор, държейки всеки своя багаж, по време на дългия уикенд по случай Деня на Мартин Лутър Кинг-младши, който се падаше с начало в петък, 13 януари.

"Отивахме на събитие, свързано с нашите деца", каза тя за разходката им. "Винаги ще бъдем семейство, независимо дали сме заедно, или разделени, и мисля, че това е прекрасно и го пожелавам на всички".

Тя също така добави, че е "подарък" да бъдеш "приятел с бащата на децата си", защото да си разведен, когато имаш деца, е "едно от най-трудните неща в живота".

Бившата двойка беше женена от 1996 до 2010 г. През годините след раздялата им Робин и Шон продължиха да работят с децата си по различни проекти. Дилън и Шон си партнират във филма "Flag Day" през 2021 г., а Дилън участва заедно с Хопър във филма "Signs of Love" през 2022 г. А съвсем наскоро Робин трябваше да изиграе екранна майка на Хопър в предстоящата драма „Devil's Peak“, чиято премиера е на 17 февруари 2023 г.
БГНЕС