Били Боб Торнтън: Медиите повлияха за развода ни с Анджелина
Били Боб Торнтън: Медиите повлияха за развода ни с Анджелина / netinfo

"Натискът на пресата повлия лошо на отношенията ни", сподели актьорът Били Боб Торнтън, бивш съпруг на Анджелина Джоли, седмици преди сватбата на Джоли с Брад Пит. Бившата й половинка Били Боб Торнтън говори и за страстната романтика между двамата.

Скандалната им връзка започна през 2000 година. Бурните им отношения незабавно привлякоха вниманието върху тях. Двамата не само показваха публично любовта си един към друг, но също шокираха с пикантни подробности за връзката им.

Три години по-късно обаче Анджелина реши да се разведе, отказвайки да коментира неочаквания край на изпепеляващата им връзка, припомня БГНЕС.

"Анджелина имаше план за живота си, който беше различен от моя", разказа Били Боб. "Връзката ни беше повлияна от натиска на медиите. Когато се оженихме, аз бях по-известен, но скоро Анджелина се превърна в суперзвезда. Това веднага подейства на нашите отношения. Трябваше да прекъснем брака си, но тя винаги ще остане специална за мен. Никога няма да забравя. Не бях достатъчно добър за нея. Между нас няма гняв и омраза, разделихме се мирно и спокойно", сподели още актьорът.