Димитър Бербатов
Димитър Бербатов / БГНЕС
Бившият български национал Димитър Бербатов разкри, че пише автобиографична книга. Той бе специален гост в „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио, съобщава Gong.bg.
 
Бербатов говори за предстоящия супер мач между неговата фондация и тази на Луиш Фиго и още много други теми от личния си живот.
 
На въпрос за бойкота на националния тим преди години, Бербатов сподели, че в момента не желае да говори, но ще сподели всичко в книгата, която пише в момента. Той не разкри кога ще излезе на пазара тя.
 
„Аз тогава казах, че се оттеглям, а не че се отказвам. Каквото имам да казвам, ще го споделя в книгата, която пиша в момента“, коментира Бербатов.
 
„И аз имам кусури и минуси, но на дъщерите ми, ако мога всичко ще им позволя, но после на мен ми се карат. Малката ми се налага на моменти и не мога нищо да ѝ кажа. Важното е да са здрави, другото ще се оправи. Всеки е минал по това. Детето му, като се разболее, е краят на света. Правим се на силни, ама.. "
 
 Бербатов е категоричен, че спортът е здраве и хората трябва да имат физическа култура още в ранна възраст, но също така не бива да се прекалява, а да е "дозирано правилно", за да не се навреди.
 
Какво още каза Бербатов четете в Gong.bg
 
gong.bg