Прогнозата за седмицата от 19 до 25 февруари акцентира изключително върху знака на Рибите – четири планети се движат в него, между които Слънце, Меркурий, Венера и Нептун.

Китайски хороскоп: Вижте коя зодия сте и открийте щастливото си число (СНИМКИ)

Времето е подходящо за повече пребиваване сред природата и особено около вода. Това може да са занимания с плуване или други водни спортове и процедури, но със сигурност през този период благотворното и лечебно влияние на водата ще се усеща както във физически, така и в емоционален план.

вода
Thinkstock/Getty Images

Времето е подходящо за занимания с медитации, визуализации и всякакви практики с по-духовен характер, които ви привличат. Сега те ще са по-ефективни от обикновено. За творците периодът е добър – носи вдъхновение.

Изкуството по принцип има благотворен характер, така че колкото повече присъства в живота ви, под каквато и да е форма – посещения на изложби, театри, занимания като хоби или пък професионално, толкова по-добре. Периодът с толкова планети в Риби е особено подходящ за това. Също така за изразяване на чувства и споделеност, за романтика в партньорските ви отношения.

Съвпадът на Венера с Нептун на 21, сряда, акцентира точно върху тази тема.

Всякакви занимания с благотворителност и правене на добро също са актуални сега. В началото на седмицата, още във вторник, е възможно да изпитвате повече нервност и да сте напрегнати – Луната в Овен се съединява с Уран и прави квадратура към Плутон. Добре в този случай ще ви се отразят занимания със спорт, йога или ако имате възможност – качете се в планината.

В края на седмицата Венера и Марс правят нехармоничен аспект – възможни са конфликтни ситуации и неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения. Затова бъдете внимателни в тази сфера и се стремете да не проявявате грубост.

И още:

Да надникнем в 2018-та: Каква година ни очаква и как да привлечем късмет и пари?

Астрологична прогноза за 2018 година (ВИДЕО)

Зодиите, за които 2018-та година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Трите зодии, чийто живот ще се промени коренно през 2018 година (ВИДЕО)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук