Коронавирусът може да промени живота ни, но дните си минават, а с тях идват и важни лични празници. Такъв отбеляза семейството на миската Антония Петрова-Батинкова, като става въпрос за годишнина, откакто двамата със съпруга ѝ Ивайло са се запознали. Вижте в канала "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨‍👩‍👦💙💙💙⛷🎿❄️☀️☃️⛄️

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on


Това се случило на 17 март, а двамата веднага разбрали, че са един за друг. "Веднага се познахме и установихме, че сме се търсили и най-накрая сме се намерили! Заживяхме заедно веднага и оттогава не сме се разделяли нито за ден", пише Антония Петрова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Abu Dhabi, Sheikh Zayed Grand Mosque 🕌👨‍👩‍👦✨

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on


"Животът ни и на двамата се промени коренно и то към много по-добро! Колко много хубави неща се случиха само за 2 години, които на други не могат да се случат за цял живот", радва се тя и се пита какво ли ще им се случи в следващите 2 години, щом засега вървят с такава скорост.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 1st birthday, Best Ivailo Batinkov, at Ferrari World Abu Dhabi 👨‍👩‍👦❤️✨🎈🎉🎊👑☀️

A post shared by Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) on


Семейство Батинкови, като много българи, спазват препоръките на властите за самоизолация. Но като много българи и са се отдали на нови любими занимания. При тях това е кулинарията, а, оказва се, миската е извадила голям късмет с талантлив съпруг кулинар.
 
Антония Петрова обаче подчертава, че в техният дом е така всеки ден, не само по време на криза.
 
Междувременно пък синът им, Бест Батинков, е при своите баба и дядо в Драгичево, където се радва на снега и новата люлка, с която са го зарадвали родителите му.