Алекс Петканова
Алекс Петканова / NOVA
Хелоуин е съвсем скоро. Макар и да не е български празник, в последните години доста хора го отбелязват заради възможността да се преобразят в някакъв известен персонаж или чудовище. Тази година нещата са доста по-различни, но това не означава, че който иска да се маскира, няма да го направи. Така например в Инстаграм е пълно с лесни идеи за преобразяване за Хелоуин. Красивата Алекс Петканова направи точно това преди няколко дни. Тя показа лесен начин, с който да се премените. Вижте още в канала "Cool News" във vbox7.

"Познахте ли ме?🎀🤭 Това е моето предложение за преобразяване на Halloween🎃 за тези, които не държат да бъдат непременно страшни и зловещи чудовища!🧟🧛🏻‍♀️👻 п.с. сериозно обмислям да си направя косата в такъв цвят 🤩 ха-ха", написа сексапилната съпруга на Дани Петканов. Визията на Петканова изглежда вдъхновена частично от 60-те години, но има и доста препратки към 80-те, поне по отношение на облеклото. Гримът е дело на Евгения Джаферович.
 

Междувременно Петканова споделя и други снимки, които са много секси и предизвикателни. Красавицата качва често кадри, на които е по бански или секси бельо, което подчертава перфектните форми, които Петканова има. Тя е известна и с това, че обожава спорта и здравословния начин на живот, което си личи от физиката ѝ. Феновете пък винаги я заливат със суперлативи, а някои от представителите на силния пол си позволиха да отправят сексуални намеци към младата майка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚜@loungeunderwear ⚜

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) на