Всяка нова снимка на Адел в Instagram се превръща в новина. Е, тя качи нова такава и е време за новина. Последният кадър на 32-годишната носителка на Грами всъщност е от миналата година по време на музикален фестивал, но е публикувана сега.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

A post shared by Adele (@adele) on


На нея певицата е с бански, чийто принт е знамето на Ямайка, а косата си е вплела в т.нар. плитки банту. Но тъй като живеем през 2020 г., всичко това стана добър повод за скандал. Причината: въпросните плитки са символ на африканското племе Зулу, а днес са свързани с културата на чернокожите жени. Така Адел беше обвинена, че си присвоява въпросната култура. Вижте в канала "Stars News" във vbox7:

Защо обаче Адел изглежда именно по този начин на снимката? Събитието, на което е направена тя, е известният Notting Hill Carnival. Той се състои за първи път през 1966 г. и е организиран от активисти. Идеята е да се съберат различни култури на едно място, да се опознаят и да се интегрират.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

A post shared by Adele (@adele) on


Разбира се, освен критики за културно присвояване, дискриминация и откровена обида, в коментарите към снимката се четат и поздравления за постигнатата трансформация. Знаете, след раздялата със съпруга си, Адел започна да ходи на фитнес и да се храни по специална диета. Е, резултатите са видими.