50 CENT води OLIVIA, YOUNG BUCK и DJ WHOO KID
50 CENT води OLIVIA, YOUNG BUCK и DJ WHOO KID / netinfo
Най-голямото хип-хоп събитие на лятото е концертът на мегазвездата 50 CENT на 16 юни в Несебър. Рапърът води и суперзвездите от кръга на 50 CENT G-UNIT – единствена жена сред тях – черната перла OLIVIA, която участва в ултрахита на 50 CENT “Candy Shop”, рапърът YOUNG BUCK, както и един от най-известните диджеи на черна музика DJ WHOO KID.

Групата G-UNIT е сформирана от 50 CENT и неговите дългогодишни приятели Лойд Бенкс и Тони Яйо преди няколко години, докато 50 CENT си търси звукозаписна сделка. Бенкс и Яйо, утвърдили се като топ ЕмСи-та от Куинс чрез изяви в миксирани касети, разпространявани там, са най-подходящите партньори на 50 CENT в римите. Обединихме се около концепцията за G-UNIT, защото 50 CENT не искаше да спира до нивото на самостоятелен изпълнител. А и има ли по-подходящи хора, с които да направиш група, от тези, на които вярваш безприкословно за всичко, питата те.

Рап трупата G-UNIT се увеличава, като включва YOUNG BUCK от Тенеси, бивш член на “Cash Money Records”. BUCK впечатлява 50 CENT и G-UNIT по време на турне със способността си да римува свободно.