Трудно ни е да си представим световните знаменитости без цялата слава и блясък около тях. Но те също са били деца. Ако се чудите как са изглеждали тогава, вижте в канала "Cool Kids" във vbox7:

Софи Търнър

Трудно бихме сбъркали това момиче. Тя и днес си е почти същата. Звездата от "Игра на тронове" е родена в Нортхамптън и още от дете играе в пиеси. "Детството ми беше доста забавно. Израснах до ферма - имаше свинарници, хамбари, тичахме в калта", спомня си тя. Интересен и доста страховит факт е, че всъщност майката на Софи Търнър е била бременна с близнаци. С едно от бебетата обаче нещата се объркват и близнакът на актрисата умира преди да се роди. Лекарите успяват да запазят Софи.
 

Бела Хадид

Моделката е родена през 1996 г. във Вашингтон. Като тийнейджър Бела Хадид е била запалена по конната езда и голямата ѝ мечта е била да участва в Летните олимпийски игри през 2016 г. Е, проблемът бил, че тази дисциплина не е олимпийска.
 

Риана

Певицата е най-голямото от трите деца в семейството. Детството ѝ обаче не е никак лесно. Баща ѝ се бори със зависимости - от алкохол и наркотици. Проблемите в семейството ѝ не спират, докато майка ѝ и баща ѝ не решават да се разведат. Тогава тя е на 14 г.
 

Кейти Пери

Певицата расте в доста консервативно семейство. Като малка е записана да пее в църковен хор. Детството ѝ не е лесно и е белязано от лишения. Семейството ѝ няма средства дори за храна. Родителите на Кейти Пери не ѝ дават да слуша всички стилове музика. Тук на помощ идват нейните приятели, които ѝ помагат и така започва професионалният път на певицата.
 

Криси Тейгън

Всъщност моделът има доста щастливо и безоблачно детство. Когато тя е на едва 15 г. обаче, се налага тя да замине за Тайланд, за да се грижи за родителите си. Те умират в рамките на 3 месеца. Шокът за тийнейджърката е огромен и тя прекарва месеци без да излезе от стаята си.