Стилистката на знаменитости Кристина Ерлих избира бляскава рокля в черно и хром измежду множество пъстроцветни вечерни одежди, докато говори за класическия избор за червения килим, писа Ройтерс.

Куриози и рекорди: 20 „любопитки“ около номинациите за Оскар (СНИМКИ)

"Дизайнът на роклята е много класически и семпъл", казва тя. "Това е перфектната рокля за вечер като церемонията за наградите Оскар“.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

Ерлих, която е обличала звезди като Лора Дърн, Тина Фей и Джулия Луи-Драйфус, очаква да види много блясък в неделя, когато знаменитостите се съберат в Ар Деко Юниън Стейшън в Лос Анджелис и чрез сателитни връзки от места извън САЩ за церемонията за наградите Оскар.

10 открояващи се филма от холивудския награден сезон (СНИМКИ)

Продуцентите на голямата нощ за Холивуд планират присъствени събития за номинираните, водещите и гости, но без включвания чрез платформата Zoom. Те са помолили участниците в церемонията да се облекат подобаващо за церемонията, а не във всекидневни дрехи, както се случва през последната година, когато участват в събития чрез видеовръзка от домовете си.

Суичъри, пижами и бляскави рокли: Какво облякоха звездите на наградите Златен глобус (СНИМКИ)

"Наградите на Академията се рекламират като една от най-бляскавите вечери", казва Ерлих, която се грижи за стила на известна личност за парти за Оскарите. Тя казва, че след изминалата година в пандемията всички се нуждаят от малко стил и блясък.

Най-интересното от номинациите за Оскар в цифри (СНИМКИ)

Кристина Ерлих очаква да види на церемонията класически вечерни рокли с бродерия, рокли с пайети и костюми. Тъй като тази година традиционният червен килим не е предвиден, много от звездите организираха предварителни фотосесии с тоалетите, избрали за наградната вечер.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Academy (@theacademy)

На церемонията за наградите Златен глобус през февруари номинираните творци седяха пред екраните си, някои пременени във впечатляващи вечерни тоалети, а други - по пижами и пуловери.

Без пищно дефиле на холивудски звезди по червения килим на наградите Златен глобус (СНИМКИ)

На церемонията за наградите БАФТА този месец, когато само представящите наградите преминаха по къс червен килим в Лондон, стилистите забелязаха, че изборът клони към класически вечерни облекла.

"С наближаването на церемонията за Оскарите, настроението сякаш клони повече към класически подход в избора на тоалет за най-значимата вечер в годината", отбеляза Алис Нюболд, редактор в британското издание на Vogue.

Номинациите за Оскар: Разнообразие и изобилно дамско присъствие
БТА