Плевнелиев: Семейството ми няма да се разхожда с бодигардове
Плевнелиев: Семейството ми няма да се разхожда с бодигардове / Sofia Photo Agency, архив

"Минахме през много тежка кампания, много политизирана, но вече всичко е нормално... Всичко, което се изля по мой адрес, ми дойде малко повече", каза пред bTV новоизбраният президент Росен Плевнелиев.

Той даде за пример манипулациите в предизборната кампания. Плевнелиев каза още, че едва ли е имало по-прозрачен човек от него - човек, който спи спокойно.

По повод думите си, казани преди време в същото студио, че "да правиш избори е горчива бира", Плевнелиев повтори, че все още смята, че "бирата горчи", но че всичко е добре, когато свърши добре. Плевнелиев посочи, че е съвестен човек и трудът и резултатите, които е постигнал за него са много важни.

"Жена ми и семейството ми няма да се разхождат с бодигардове и с правителствени "Мерцедес"-и, така новоизбраният президент отговори на зрителски въпрос защо толкова ревниво пази съпругата си.

Винаги ще остана добрият син на една прекрасна майка, сподели още той. След като бащата му починал млад, майка му дала всичко от себе си, за да го отгледа. Плевнелиев я описа като красива и скромна жена, която се притеснява от интереса на медиите.


Новоизбраният президент разкри, че обича да пазарува, да разхожда кучето, да рита топка със синовете си.