/ БТА
16-годишното момиче, което по-рано днес беше транспортирано с медицинския хеликоптер от Велико Търново до София, е прието в болница "Пирогов". Пациентката е настанена в Детската реанимация на университетската болница. Тя е с политравма (засяган на повече от една анатомична област). Екипът на детската реанимация се бори за живота й, съобщиха от лечебното заведение.

Жертва и тежко пострадали при верижна катастрофа

Детето е с политравма, настанено е в детската реанимация на лечебното заведение.

Момичето е пострадало тежко при тежка катастрофа, станала вчера в района на Ястребино.

Към момента е установено, че лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 42-годишна жена от Варна, пътуваща от София за Варна по неизяснени досега причини е навлязла в насрещното движение. Вследствие тя се удря в товарен бус с прикачено ремарке.

В резултат на удара на място загива возещ се на предната дясна седалка в автомобила мъж на 65 г. Докараната с хеликоптера девойка е пътувала на задната седалка.

Транспортираха с медицинския хеликоптер 16-годишно момиче в тежко състояние в „Пирогов“

Първоначално 16-годишното момиче е откарано в болницата в Търговище, а от там е транспортирана във Велико Търново. Там пострадалото дете е стабилизирано и днес бе докарано в София с въздушната линейка за оказване на специализирана медицинска помощ.