Сигнал за лоша хигиена, мръсотия и ръжда в хотел с 4 звезди в курорта Елените.

Ивайло Янков разказа пред NOVA, че преди дни се върнали със семейството му от морето. Хотела в Елените, в който нощували, избрали още през април.

Когато се настанили в стаята си, видели, че в банята има мухъл и влага, имало паяци и паяжини, а на терасата мазилката падала.

„Единствено долу на рецепцията имаше човек, който разговаряше с мен на български. Персоналът е предимно от украинци, съответно не можехме да се разберем какво искаме”, допълва разочарованият турист. Сумата, която платили за престоя си, била 1260 лв.

От хотела посочиха, че твърденията на Ивайло Янков не отговарят на действителността.

Управителят Екатерина Иванова каза, че семейството не е сигнализирало никого в хотела. "Това семейство не е потърсило контакт нито с рецепция, нито с камериерка, нито с мен. Имаме варианти да откликнем на всяко едно оплакване, на всяко едно желание и да се коригираме. Досега не сме оставили клиент, който да си тръгне недоволен от нашия обект", посочи Иванова. 

„Тази стая е почиствана всекидневно. Работя с камериерки, които са вече пети сезон, така че съм убедена, че те са почиствали стаята и са откликвали на желанията на клиента. Ние, управителите също затова сме тук - да откликнем на желанията на клиентите. Аз не се крия и конктактувам с всички. Нормално е ако клиент има проблем, първо да се обърне към управата на хотела, ние ще можем да решим проблема”, категорична бе тя.
nova.bg