Трима младежи бяха наръгани с нож на излизане от дискотека в Благоевград тази сутрин. Инцидентът е станал на ул. "Александър Стамболийски".
 
Около 5.49 ч. тази сутрин е получен сигнал от Центъра за Спешна помощ за постъпили за оказване на медицинска помощ трима млади мъже. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че в резултат на физическа саморазправа между няколко лица са пострадали 25-годишен мъж от петричкото село Скрът, 21-годишен мъж от Велинград и 22-годишен мъж от Луковит.
 
Тримата пострадали са били част от приятелска компания, състояща се от 8 момичета и момчета. Те са били нападнати от трима неизвестни. Двама от пострадалите са с рани в корема, а третият е намушкан в бедрото. Останалите от групата са се измъкнали невредими.
 
Пострадалите момчета са приети в спешното отделение на благоевградската болница. Състоянието им е стабилно и няма опасност за живота им. За единият от тях се предполага, че има засегнат вътрешен орган.

БГНЕС


Работата по установяване на участниците в инцидента и причините за него продължава. Младежите твърдят, че могат да разпознаят извършителите. Полицията издирва нападателите.

По неофициална информация таксиметров шофьор е познавал нападателя и е дал името и адреса му на полицаите.

БГНЕС

БГНЕС