Перничанин сложи край на живота си край Делта хил
Перничанин сложи край на живота си край Делта хил / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Труп на 47-годишен перничанин бе открит в петък около 19 часа от пастир в района на село Кладница.

Трагичният инцидент не фигурираше до днес следобед в полицейския бюлетин по молба на семейството. Според официалната информация тялото е намерено в гориста местност край селото. Запознати с инцидента уточниха, че трупът е бил в близост до автомобил, паркиран на възвишението до рампата на селището Делта хил, къщите в което са за милиони. Установено при полицейския оглед е, че мъжът има огнестрелна рана в областта на дясното слепоочие. Най-вероятно се е самопрострелял със собствения си законно притежаван пистолет марка ЧЗ, за който разрешително имал като бизнесмен. При първоначалния оглед следи от насилие не са установени, уточниха още от полицията в Перник.

Починалият е Антон Р. Д. от Перник. Занимавал се е със строителен бизнес. Полицията все още изяснява какви са причините, довели мъжа до фаталното решение. Проверява се дали строителният предприемач е имал финансови затруднения и дали е имал здравословни проблеми.

47-годишният перничанин с адресна регистрация в квартал "Изток", няма активна бизнес дейност. Край трупа са открити оръжието и бинокъл. Мъжът не е оставил предсмъртно писмо. Не е изключено преди да се простреля да е наблюдавал с бинокъла къщи в селището на богаташите, предположиха запознати с трагедията.