Опонентът на Чоков: Не знаех, че ме търсят, не съм се крил
Опонентът на Чоков: Не знаех, че ме търсят, не съм се крил / DarikNews.bg, архив

Опонентът на кмета на Галиче Ценко Чоков - Веселин Попов, по прякор Лунгара, за когото бе съобщено, че го търсят от полицията, заяви, че не знае за това и не се е крил.

Попов беше обвинен от съпругата на Чоков, че пред дома ѝ отправял заплахи за нейния живот, а също така организирал нападение срещу кола на охранители, наети от семейството на Чоков.

Среднощен екшън в Галиче

Лунгара и неговият син твърдят пред bTV, че изобщо не знаели да са издирвани и никога не са се крили. По думите им никой не ги е търсил - нито писмено, нито лично.

„Винаги съм бил на разположение - не се крия, гледам си сериалите вкъщи, не знам Чокови какво искат от нас", твърди Попов. По думите му той и синът му разбрали от телевизията, че са издирвани.

Веселин Попов беше категоричен, че не е ходил у дома на Чокови и не е заплашвал съпругата му. „Не бих си го позволил, страшно много я уважавам като човек", заяви той.

Има задържани след екшъна в Галиче

На въпрос как така станалото се потвърждава от очевидци - охранители от фирмата, наета от Чоков, както и от сестрата на съпругата му, Попов заяви, че охранителите може да си говорят каквото искат.

Полицията издирва опонент на Ценко Чоков

Съпругата на Ценко Чоков заяви, че има видеоклип и снимки, на които се вижда как Лунгара е бил пред къщата им, докато е отправял заплахи преди няколко дни.