/ БГНЕС
Спас Панчев искал социалистите да работят с ГЕРБ
98121
Спас Панчев искал социалистите да работят с ГЕРБ
  • Спас Панчев искал социалистите да работят с ГЕРБ
Спас Панчев, който вече не е в редиците на БСП в парламента, е искал социалистите да работят заедно с ГЕРБ. Това стана ясно от изказването на лидера на левицата Корнелия Нинова.
 
По време на спор в пленарната зала тя засегна и тази тема. Панчев е председател на Земеделски съюз "Александър Стамболийски". Преди дни той обяви, че напуска коалиция "БСП за България" преди гласуването на втория вот на недоверие, внесен от левицата, с мотива, че новото ръководство на Социалистическата партия неглижира коалиционните си партньори.
 

БГНЕС


„Благодаря на Цветан Цветанов за пожеланията, ще успеем да се справим с проблемите си по принципен начин, а на ГЕРБ да им е честит Спас Панчев”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с декларацията на Цветан Цветанов, който пожела успех за битката, която води в БСП.

„Уверявам ви ще успеем по един и същи начин, който е принципен и ще бъде такъв отначало докрай. Всеки, който иска колаборация и голяма коалиция с ГЕРБ от ПГ на БСП, е свободен да избира своя път. Политическото решение на БСП е да няма такова“, каза Нинова и уточни, че Спас Панчев е поставил въпроса, че БСП няма правилна политика с ГЕРБ.