/ Gulliver/Getty Images
Наставникът на "орлите" - Павел Върба, държи до края на седмицата да бъде привлечено и крило
Очаква се днес или най-късно утре „Лудогорец” да финализира привличането на испанския централен нападател Хигинио Марин. 26-годишният футболист е част от втородивизионния местен Нумансия. 

Павел Върба: Мачът за Суперкупата е много важен за нас

Хигинио изигра 38 мача за отбора си през миналия сезон и вкара 10 гола. Той носи екипа на тима от стадион "Лос Пахаритос" от 2017 година насам, а преди това е бил състезател и на Мурсия, Леонеса, Лорка и Валядолид.

Наставникът на "орлите" - Павел Върба, държи до края на седмицата да бъде привлечено и крило, като вариант за разградчани е бразилецът Алваро Таварес от ФК Лвов. Интерес към него има и от АЕК Ларнака. Лудогорец държи под око и случващото се около Станислав Иванов от Левски.

"Лудогорец" представи ново звездно попълнение (ВИДЕО)

"Мисля, че сме намерили този централен нападател, когото търсихме. Надяваме се испанският играч да вдигне класата на отбора (б.а. става въпрос за 26-годишния Хигинио Марин от Нумансия).

Ще направим всичко възможно да влезем подготвени в шампионата и мачовете от евротурнирите”, заяви самият Върба след поражението с 0:1 за Суперкупата на България.