/ Лудогорец
"Локомотив" (Пловдив) се изправя срещу "Тотнъм", а жребият пък отреди ЦСКА да домакинства на БАТЕ "Борисов"
 Жребият отреди "орлите" да прескочат третия квалификационен кръг и да отидат директно на плейоф за групите на Лига Европа, предава Gong.bg.

"Лудогорец" стъпи на върха в efbet Лига (ВИДЕО)

Според правилата два от десетте отбора, отпаднали от втория квалификационен кръг на Шампионската лига, чрез жребий ще пропуснат един тур от пресявките за Лига Европа и съдбата отреди един от тях да е именно 'Лудогорец". Другият късметлия е отборът на албанския "Тирана". 

"Орлите" отпаднаха от "Мидтиланд" във втория кръг на Шампионската лига и трябваше да се включат в третия кръг на Лига Европа, но сега тимът е само на победа от поредно влизане в групите на ЛЕ.

Жребият за плейофната фаза на турнира ще бъде изтеглен на 18 септември в Нион. 

Жребият във втория квалификационен кръг за Лига Европа отреди "Локомотив" (Пловдив) да се изправи срещу "Тотнъм".
"Черно-белите" ще приемат "шпорите" на "Лаута". Именно лондончани си избра треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович след победата в Подгорица. Двубоят ще се изиграе на 17 септември.

Лудогорец отпадна от Шампионската лига след загуба от Мидтиланд

Победата на "черно-белите" над "Искра" (Даниловград), в първия квалификационен мач, не бе лесна, но в крайна сметка тимът надделя над черногорския тим с минималното 1:0. "Смърфовете" можеше да срещнат още Колос Коваливка от Украйна и Апоел Беер-Шева от Израел.

Жребият пък отреди ЦСКА да домакинства на БАТЕ "Борисов". Победителят отново ще бъде излъчен само в един мач, който ще се изиграе на 17 септември на "Българска армия" при закрити врата. 

Възможностите пред тима на ЦСКА бяха три - "Партизан" (Сърбия), БАТЕ "Борисов" (Беларус) или "Шкендия" (Северна Македония). В първия квалификационен кръг "червените" се справиха с малтийския "Сайрийнс" с 2:1 със спасителен гол на Али Соу в последните секунди, но сега ги чака доста по-сериозно предизвикателство. 
Gong.bg