Карло Луканов: Куфарчетата с пари са митове
Карло Луканов: Куфарчетата с пари са митове / netinfo
„Куфарчетата с пари са митове” – това заяви синът на убития бивш премиер Андрей Луканов – Карло в предаването „Пропаганда” по Дарик радио.

Не сме ограбили България. Няма такова нещо, това са глупости, каза още Карло Луканов. Той заяви, че са „абсолютни митове и твърденията за куфарчетата с пари“. „Няма такива, не съм виждал куфари“, подчерта Карло Луканов, добавяйки, че за семейството му се пишат най-различни измислени неща от това, че е „милионер, до това, че майка му продава домати на пазара“.

"Все някога се надявам истината да излезе наяве“, каза Карло Луканов по повод на 12-годишното дело за убийството на баща му. Според него обвинените като участници в убийството най-малкото са били замесени, защото няма как да знаят нещата, за които са говорили. Карло Луканов заяви, че делото е опорочено, тъй като е имало побой над задържаните в следствието или в полицията. Той отбеляза, че единствените неща, които знае са от следствените материали и че не е работа на частно лице да прави разследване.

На въпрос дали прави частно разследване той отговори, че няма такава възможност.

Разговора с Карло Луканов чуйте в прикачения звуков файл.