/ БГНЕС
Двама убити и един тежко ранен при стрелба в столичен квартал
93632
Двама убити и един тежко ранен при стрелба в столичен квартал
  • Двама убити и един тежко ранен при стрелба в столичен квартал
Двойно убийство в столичния квартал ,,Витоша". Сигнал за стрелба в сграда в квартала е подаден малко преди 10.30 часа.

Престъплението е извършено в офис на строителна фирма на ул. "Ради Радев".

БГНЕС


Пристигналите на място екипи на полицията и спешна помощ установили смъртта на мъж и жена. Младо момче  е тежко ранено и откарано в болница.

Лекари се борят за живота на оцелелия в стрелбата в столицата

Пострадалият при стрелбата мъж е приет в реанимацията на болница "Св. Анна" в много тежко състояние, с опасност за живота. Той е прострелян в главата, предстои да му бъде направена спешна операция, съобщиха от лечебното заведение.

БГНЕС

В района е задържан 57-годишен мъж, предполагаем извършител. Той се е върнал на мястото на произшествието. По информация на БНТ името му е Драгомир Драганов и е работел за жертвите си.

Според водещата версия Драганов е застрелял своите шефове, а трети е ранил. Информациите по случая обаче още са разнопосочни, изяснява се дали арестуваният не е собственик на фирмата.

БГНЕС


Оръжието на престъплението е "Берета" 9 мм, съобщи "24 часа". Пистолетът е законно притежаван, изстреляни са поне 5 куршума, съобщават разследващите.

Мотивите за стрелбата все още не са ясни. Разследват се както финансови, така и лични причини. По случая е образувано досъдебно производство, а действията по него продължават под контрола на прокуратурата.