/ БГНЕС
Вчера потомците на убийците от народния съд се прегърнаха с потомците на жертвите и направиха национално предателство в Европарламента в името на няколко гласа повече. Това е отвратително. Това каза депутатът от ВМРО Александър Сиди в декларация от парламентарната трибуна по повод гласуваната вчера от европарламента резолюция за състоянието на върховенството на правото у нас.

„Дискусията за върховенството на закона, предизвикана от няколко неправителствени организации, печално известни в България с антибългарската си дейност, се превърна в трибуна за пропаганда на цигански, ЛГБТИ права, гей бракове, Истанбулска конвенция, македонско малцинство и т.н. Все теми, които не стоят изобщо в дневния ред на българското общество“, каза той.

Всичко това беше подкрепено с гласовете на, наричащите себе си, български евродепутати от БСП и ДБ. Ето това е реалното лице на тези партии, продължи той.

Според Сиди се правят все по-агресивни опити да се подмени същината на Европейския съюз.

"Недопустимо и неразбираемо е съглашателството между комунисти и демократи, които от жажда за власт, говорейки единствено за корупция – тежък проблем, с който се бори целият Европейски съюз, угодно допускат да се отварят теми, които въобще не съществуват в дневния ред на българското общество. Какво общо имат с корупцията циганите, хомосексуалистите или несъществуващо македонско малцинство?", попита той.

„За съжаление можем да отбележим, че потомците на тези, които насилствено македонизираха населението в Пиринска Македония в края на 40-те години на ХХ век, днес продължават тяхното дело. Срам и позор, колеги вляво! До тях в това национално предателство се наредиха и Демократична България. Демократична само на думи, а иначе розови либерали, които чудесно са намерили съглашение със социалистите. Социалисти и демократи заедно. Потомците на мъчителите и потомците на лагеристите в Белене. Потомците на убийците от народния съд с потомците на жертвите. Това е отвратително. В името на няколко гласа повече. В името на малко власт. И всичко това под благовидния претекст за борба с корупцията“, отсече Александър Сиди.