/ iStock/Getty Images
Едното момиче вижда другото с момче в едно заведение
След сбиване между две момичета, едното е настанено в русенска болница, състоянието му е стабилно, съобщава NOVA.

17-годишно момиче е в болница след саморазправа със съученичка във Варна

Боят между 14-годишните става в понеделник
в училището в град Глоджево. Според учители, между тях имало напрежение още през ваканцията, а причината за конфликта е било момче.

Пореден клип с насилие в училище: Момиче дърпа друго за косата

„За мен случилото се беше голяма изненада, тъй като аз повече от 20 години съм директор на училището. Инцидентът вероятно е назрявал през ваканцията. Причината е тривиална.

Момиче е в болница след сбиване в училище

Едното момиче вижда другото с момче в едно заведение. Тази информация е достигнала до по-широк кръг от хора. Това е и причината за последвалата саморазправа”, коментира Алеко Алеков, директор на СУ „Христо Ботев”, град Глоджево.

Ученички се биха с юмруци пред публика във Варна

"Сблъсъкът първо е бил словесен, като след минути преминава във физически", допълва още Алеков. Случката се разиграва непосредствено преди започването на часа, когато учителите са на път за класните стаи.

Младежи пребиха ученик в Русе и се похвалиха в мрежата

Всичко се случило за изключително кратко време. Медицинска помощ на пострадалото дете е оказана веднага. „Състоянието на детето се подобрява. Имала е наранявания и кръвоизлив в корема, поради което се е наложила и операция”, разказва Ахмед Салиев, баща на момичето.

Ученик беше пребит в двора на училище в Благоевград

„Малката ми дъщеря се обади и ми каза да дойда и да взема кака й от училище. Не сме говорили с дъщеря си и не знаем нищо за случая”, разказва Ремзие Салиева, майка на детето.

Скарване между деца доведе до бой между родителите 

„Вчера бе проведена съвместна комисия с представители на училището, общината, МВР и службите за закрила на детето. Чакаме детето да се оправи, то ще бъде консултирано с психолог, както и  родителите”, обясни д-р Мехмед Мехмед, кмет на община Ветово.
nova.bg