17-годишен издъхна след посещение при крайпътна проститутка
17-годишен издъхна след посещение при крайпътна проститутка / снимка: Sofia Photo Agency, архив

17-годишно момче издъхна на главен път Е-79 край Благоевград след посещение на крайпътна проститутка. Сигналът за инцидента е подаден към 13.45 ч. от двама младежи в местността „Антените” на 3 км преди Благоевград откъм София. Веднага е изпратен екип на Спешна помощ, който обаче само констатирал смъртта на младежа.

Трите момчета са от село Долно Осеново, община Симитли. Приятелите на починалото момче разказали, че са посетили крайпътните проститутки, които са на пътя към сметището срещу разклона за село Бараково. По думите им след сеанса на момчето му станало лошо.

Те сигнализирали на телефон 112 и веднага подкарали към Благоевград. По пътя срещнали пътуващата линейка, но лекарите само констатирали смъртта, посочва БГНЕС.

Полицаи от РУП-Рила вече са разпитали двете жрици на любовта, които ще бъдат отведени за допълнителни разпити във Второ РУП-Благоевград. Инцидентът е станал на територията на Кюстендилска област, затова случаят е поет от РУП-Рила, а младежът е починал на територията на ОД на МВР-Благоевград.

По непотвърдена информация младежът е починал от инфаркт, получен заради силно вълнение. Предстои тялото на младежа ще бъде предадено за аутопсия.