/ netinfo
Първото споделено пространство за архитекти и дизайнери отвори врати в София.

Design Lab. е мястото, където подбрани професионалисти – архитекти и дизайнери, могат да работят в арт среда, изпълнена с разнообразни събития, продуктови презентации и тематични обучения.

Design Lab.
netinfo

Design Lab. предлага комфортни работни места и лабораторен принцип на работа.  Всеки резидент с помощта на материалната база може да сравнява, експериментира и да избира най-подходящите материали за създаването на своите проекти.

Освен функционално пространство с всичко необходимо, Design Lab. има обособени няколко зони за срещи с партньори и клиенти, както и зали за обучение и събития.

Design Lab.
netinfo

Резидентите имат възможност да работят по съвместни проекти, конкурси и да стават част от арт събития. Бъдещите по-амбициозни проекти на Design Lab. включват обединяване на професионалисти около избрани обществени каузи като една от тях е реставриране на детско кардиологично отделение.

Design Lab.
netinfo

Зад иновативната идея стоят арх. Ивета Попова и арх. Ели Левтерова. Като основатели на “лабораторията” те споделят, че “основната мисия на Design Lab. е да обединява, вдъхновява и създава необходимите условия за ползотворната работа на истински професионалисти”.

Design Lab.
netinfo